Friday, 2024-04-19
Filmdir.Com
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Türkçe Dublaj Filmler » Yabancı Türkçe Dublaj » Coyota Ugly-Çıtır Kızlar-2000- DVDRip XviD- Türkçe Dublaj (Komedi- Dram- Müzik)
Coyota Ugly-Çıtır Kızlar-2000- DVDRip XviD- Türkçe Dublaj
AsilruhDate: Tuesday, 2010-09-07, 8:11 PM | Message # 1
Colonel general
Group: Administrators
Messages: 62
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline

Tür : Komedi / Dram / Müzik
Gösterim Tarihi : 8 Aralık 2000
Yönetmen : David McNally
Yapım : 2000, ABD
Süre : 103 dk.
Boyut:700MB

Oyuncular:
Tyra Banks, Piper Perabo, Bridget Moynahan
John Goodman, Maria Bello, Adam Garcia, Izabella Miko

Konusu:

Güzel bir sese sahip olan 21 yaşındaki Violet Sanford, bir şarkı sözü yazarı olmak için New York'a gider. Geçimini sağlamak için bir işe ihtiyacı olan Violet, Coyote Ugly adındaki bir barda barmen olarak çalışmaya başlar.

Yeni bir gece klübü olan Coyote Ugly, şehrin en ateşli kulübü olmuştur ve bunu gerçekleştirenler bir grup seksi ve girişken genç kadındır: Kızları üzerinde bir tür saltanat kurmuş olan mal sahibi Lil. Öylesine takılan Cammie, intaçı ve muhalif barmen Rachel ve en çok bahşişi alması ile ünlü Zoe.

Violet kendisine aşırı düşkün babası Bill ve şehir dışındaki rahat evini bırakıp Manhattan'daki asansörsüz bir binanın 5. katında küçük bir daireye geldiğinde kendisini bir anda çaresiz ve meteliksiz bulur. Zamanını kendi orjinal şarkılarını yazmak ve kaydetmekle bir yandan da şehrin bütün bağımsız prodüksiyoncularının kapısını çalmakla geçirir. Bu süre içinde oturduğu evin kirasını ödeyebilmek için bir iş bulması gerekmektedir. Eski sahne korkusunu atlatmış olup olmadığını anlamak için herkesin şarkı söyleyebildiği bir gece kulübünde şarkı söyleyemeyi bile dener. Kasetini dağıtabilmek için kaldırımları arşınlarken müziğiyle ilgilendiğini zannettiği bir kulüp yöneticisiyle karşılaşır fakat bulduğu aslında Violet'a delicesine tutulmuş bir aşık ve fanatik olan Kevin'dır. Bir New York'lu olan Kevin, Violet'a inanmaktadır ve kariyeri için ona yardım etmek istemektedir.

Bir çok kez geri çevirildikten sonra Violet, Coyote Ugly adında bir barda iş bulur. Barın sarhoş edici ortamında ilk önce biraz bocalayan Violet, sonunda kabuğunu kırar ve sesi ve sekkapelini kullanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Egosunun verdiği sarhoşluk, alkışlanıp yüceltilen bir barmen'den başka bir şey olmadığını görmesini engeller. Violet yalnızca babasının saygısına ve gerçek aşka değil, hayatı boyunca kurduğu hayale de sırtını döner.



http://hotfile.com/dl....ar.html
http://hotfile.com/dl....ar.html
http://hotfile.com/dl....ar.html
http://hotfile.com/dl....ar.html

Hotfile Referans için: http://hotfile.com/register.html?reff=2226211

 
Forum » Türkçe Dublaj Filmler » Yabancı Türkçe Dublaj » Coyota Ugly-Çıtır Kızlar-2000- DVDRip XviD- Türkçe Dublaj (Komedi- Dram- Müzik)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Web Tasarım
Gönder © 2024
Create a free website with uCoz