Saturday, 2024-04-20
Filmdir.Com
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Orjinal Dilde Filmler ( Altyazılı ) » Altyazılı Filmler » My Son My Son What Have Ye Done?- DVDRip - 2009 (Dram)
My Son My Son What Have Ye Done?- DVDRip - 2009
AsilruhDate: Tuesday, 2010-09-28, 10:51 PM | Message # 1
Colonel general
Group: Administrators
Messages: 62
Awards: 1
Reputation: 1
Status: Offline





Tür : Dram
Yönetmen : Werner Herzog
Senaryo : Herbert Golder , Werner Herzog
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 91 dk.

Oyuncular:

Willem Dafoe (Hank Havenhurst) , Brad Dourif (Ted) , Chloë Sevigny (Ingrid) , Michael Shannon (Brad McCullum) , Loretta Devine (Miss Roberts)

Konusu:

San Diego'lu bir genç, Euripides'in Orestes tragedyasından esinlenerek antika bir kılıçla annesini öldürdükten sonra iki kişiyi kendi evinde rehin alır. Yüksek lisans öğrencisi Brad McCullum'ın şehrin kıyısında geçen bu cinai öyküsü, iyi bir dedektif ve genç adamın arkadaşlarının olayı çözme çabalarıyla sürer. Amaç hem McCullum'ın niyetini anlamak hem de rehineleri kurtarmaktır. Mark Yavorsky adlı gerçek bir katilden esinlenilerek gerçeküstü, teatral ve tuhafın sınırlarında dolaşan Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?, yönetmeni Herzog'un sözleriyle "kan ve testerenin görünmediği, ama acayip, adsız bir korkuyu içinize salan bir korku filmi". David Lynch'in yapımcılığını üstlendiği film, Venedik'te Altın Aslan için yarıştı.

http://hotfile.com/dl....ar.html
http://hotfile.com/dl....ar.html

Hotfile Referans için: http://hotfile.com/register.html?reff=2226211

Partlar 400 MB

 
Forum » Orjinal Dilde Filmler ( Altyazılı ) » Altyazılı Filmler » My Son My Son What Have Ye Done?- DVDRip - 2009 (Dram)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Web Tasarım
Gönder © 2024
Create a free website with uCoz